Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

lauantai 12. huhtikuuta 2014

Herätyksen vuosi!

Tulisieluja!



Seuraavassa profeetallisia unia jotka olen nähnyt noin kahdeksan vuotta sitten.

27.9.2006

Näin unen
, jossa oli suuri tulva tulossa. Mutta tulva oli padottu omatekoisin estein. Pato oli valmistettu omatekoisilla asioilla. Monenlaisia asioita oli, jotka estivät tulvan tulemista.
Herra puhuu tästä, että meidän tulee jättää kaikki omatekoiset valmistelut herätykseen. Ei Herra anna herätysä, jos me omilla teoilla ja omilla vaikuttimilla yritetään saada herätystä aikaan. Herätys tulee vain ja ainoastaan kun me etsimme Herran kasvoja! Ja annamme virran vapaasti tulla, niin kuin Hän haluaa. Laitetaan pois kaikki omat pyyteet, omat tavoitteet ristille. Annetaan Pyhän Hengen vaikuttaa elämässämme. Puhdistaudutaan kaikesta omatekoisesta. Annetaan virran virrata vapaasti. Järvenpäässä 27.9.2006 Kari Kärkkäinen

* Nyt tämä tulva on tulossa räjähtävän voiman omaisesti Suomeen!Herätys on nyt! Invaasion lailla se valloittaa Suomen maan. Näin uskon ja siitä on todistuksena uskovien herääminen, Ja suuret kokoontumiset, missiot tuovat Jumalan Pyhän Hengen voiman esille seurakuntiimme ja yhteys vaikuttaa rakkauden sitein, jossa Pyhä Henki voi täyttää jokaisen janoavan.

19.10.2006
Näin unta,
jossa oli paljon kärpäsiä. Kärpäset työntyivät joka paikkaan silmiin, korviin, suuhun jne. Niitä oli levinnyt kaikkialle, ei mikään paikka ollut säästynyt niiltä.
Sitten Eija laittoi astiaan jotakin vihreää, niin kuin jotakin havuja joissa oli tuoksuainetta. Ja siellä missä oli paljon niitä kärpäsiä ja lähti sitten viemään sitä astiaa pois leirin ulkopuolelle, ne kaikki kärpäset seurasivat sitä astiaa, joka tuoksui. Sillä tavalla kärpäset vähenivät.
Unen selitys: Kärpäset kuvaavat väärän hengen vaikutuksesta seurakunnassa. Kärpäsiä on levinnyt ihan kaikkialle. Ja ainoastaan uskovien rukoukset auttavat pääsemään pois niiden vallasta. Rukouksen maljat antavat tuoksun Jumalan sieraimiin ja sillä tavalla me ajamme kärpäset eli synnin pois elämästämme.
On aika uskovien herätä ja alkaa rukoilla seurakunnan puolesta!
On aika rukoilla päättäjien puolesta, että saadaan Jumalan mielen mukaisia johtajia seurakuntaan.

31.10.2006
Näin unta,
jossa teimme puroja, koska vettä oli alkanut virrata joka puolelle. Vesi patoutui ja sen tähden avasimme puroja, että vesi pääsee paremmin virtaamaan. Vieressä oli myös jäätä, joka alkoi liikkua. Oli siirryttävä pois jään liikkumisen tieltä, sillä siinä alkoi suuri jäälohkare liikkua, todella iso jäälohkare, joka olisi vienyt mennessään. Mutta ehdin pois alta. Huomasin sen jälkeen, että joku alaston nainen oli jäänyt jäävirran viemäksi. Yritin saada häntä pois, mutta en saanut, hän oli juuttunut kiinni jäälohkareeseen.
Unen selitys: Rukous ja Herran ylistäminen sekä palvonta saa aikaan jään sulamisen. Vedet alkaa virrata ja se virtaaminen sulattaa myös jäätä suuremmilta alueilta ja alkaa liikkumaan. Mikään ei voi estää Herran ilmestymistä, siellä missä rukoillaan, ylistetään ja palvotaan. Nainen siinä unessa, joka oli alaston, viittaa Iisebeliin, joka lähtee pois kun rukoilemme, ylistämme ja palvomme Herraa. Iisebelin henki on kontrollin ja saastaisuuden henki. Tämä on vallalla seurakunnissamme.

Iisebelin oppi! (The Doctrine of Jezebel!) David Wilkerson Tammikuu 18, 1988

HEPREAN KIELELLÄ IISEBEL TARKOITTAA SIVEÄ, HYVEELLINEN, ILMAN EPÄJUMALANPALVONTAA. KUVITTELE. KAIKISTA JUMALATTOMIN, KAIKISTA ENITEN EPÄJUMALIA PALVOVA, JUONIA PUNOVA, VIHAA TÄYNNÄ OLEVA NAINEN RAAMATUSSA ONKIN HYVEELLINEN JA SYNNITÖN. JOTAIN TODELLA PAHAA ON NIMETTY HYVÄKSI. MUTTA IRONISESTI, SE ON SIVEÄ? KYSYMYSMERKILLÄ. KUINKA? MILLOIN? MISSÄ? KUINKA HÄNESTÄ TULI SIVEÄ? MILLOIN? MISSÄ?

JA KATSOKAAMME AHABIA. AHAB, OMRIN POIKA, TEKI SITÄ, MIKÄ ON PAHAA HERRAN SILMISSÄ, ENEMMÄN KUIN KAIKKI HÄNEN EDELTÄJÄNSÄ. EI OLLUT SIINÄ KYLLIKSI, ETTÄ HÄN VAELSI JEROBEAMIN, NEBATIN POJAN, SYNNEISSÄ, VAAN HÄN OTTI MYÖS VAIMOKSEEN IISEBELIN, SIIDONILAISTEN KUNINKAAN ETBAALIN TYTTÄREN, JA RUPESI PALVELEMAAN BAALIA JA KUMARTAMAAN SITÄ (1KUN. 16:30-31). AHAB TARKOITTAA ISÄNSÄ KALTAISTA TAI ISÄNSÄ LUONTEEN LEIMAAMA. IISEBEL EDUSTAA VÄÄRÄÄ OPPIA JA AHAB ON SEN UHRI. RAAMATTU KERTOO, ETTÄ SIINÄ EI OLLUT TARPEEKSI, ETTÄ AHABIN SYDÄN TAPUI SYNTIIN, EPÄJUMALANPALVONTAAN JA KOMPROMISSEIHIN. HÄN TUO ELÄMÄÄNSÄ SELLAISEN SAATANALLISEN VAIKUTTIMEN, JOKA VAHVISTAA HÄNTÄ HÄNEN SYNNISSÄÄN. TOTISESTI EI OLE OLLUT KETÄÄN, JOKA OLISI NIIN MYYNYT ITSENSÄ TEKEMÄÄN SITÄ, MIKÄ ON PAHAA HERRAN SILMISSÄ, KUIN AHAB, KUN HÄNEN VAIMONSA IISEBEL VIETTELI HÄNTÄ (1KUN. 21:25).

SANOMA ON SE, ETTÄ SELLAISILLA KRISTITYILLÄ, JOTKA SALAAVAT SYNTEJÄÄN JA HIMOJAAN, ON TAIPUMUS SYLEILLÄ JA LIITTOUTUA SELLAISEN VÄÄRÄN OPIN KANSSA, JOKA AINOASTAAN YLLYTTÄÄ JA VAHVISTAA HEITÄ HEIDÄN SYNNEISSÄÄN. KAIKKEIN VIIMEISEKSI AHAB TARVITSI IISEBELIÄ. KUINKA VAARALLISTA! HÄN TOI ESIIN SEN, MIKÄ OLI PAHINTA HÄNESSÄ, SUURENSI SEN JA TUHOSI HÄNET. NIIN ON MYÖS VÄÄRÄN OPIN KANSSA. JOS SINUSSA ON YHTÄÄN SYNTIÄ, HIMOA TAI MAAILMALLISUUTTA, KAIKKEIN VIIMEISEKSI SINÄ TARVITSET OPPIA, JOKA TUO ESIIN HUONOUTESI. KUN DAAVID TEKI SYNTIÄ BATSEBAN KANSSA, EI HÄN TARVINNUT VÄÄRÄÄ PROFEETTAA, JOKA OLISI TULLUT KERTOMAAN LEMPEÄÄ SANOMAA SIITÄ, KUINKA PALJON JUMALA HÄNTÄ RAKASTI. HÄN TARVITSI SUORAVIIVAISTA PROFEETTA NAATANIA, JOKA OSOITTI SORMELLA JA SANOI, SINÄ OLET SE MIES. NE, JOTKA SAARNAAVAT KRISTUKSEN OPPIA, OSOITTAVAT KANSALLE, MITÄ EROA ON PAHALLA JA HYVÄLLÄ. HEIDÄN HUULILLAAN NÄMÄ KÄSITTEET EIVÄT SEKOITU TOISIINSA. JA OPETTAKOOT HE MINUN KANSALLENI EROTUKSEN PYHÄN JA EPÄPYHÄN VÄLILLÄ SEKÄ TEHKÖÖT HEILLE TIETTÄVÄKSI, MIKÄ ON SAASTAISTA, MIKÄ PUHDASTA (HESEKIEL 44:23). HESEKIEL ARVOSTELEE ANKARASTI NÄITÄ VÄÄRIÄ PROFEETTOJA, JOTKA KORISTELEVAT ITSEÄÄN JULISTAMALLA SANOMAA, JOKA PUOLUSTELEE SYNTIÄ. PROFEETTAIN SALALIITTO SEN KESKELLÄ ON NIINKUIN ÄRJYVÄ, SAALISTA RAATELEVA LEIJONA: HE SYÖVÄT SIELUJA, OTTAVAT AARTEET JA KALLEUDET JA LISÄÄVÄT SEN KESKUUDESSA SEN LESKIEN LUKUA. SEN PAPIT TEKEVÄT VÄKIVALTAA MINUN LAILLENI JA HÄPÄISEVÄT SITÄ, MIKÄ ON MINULLE PYHITETTY, EIVÄT TEE EROTUSTA PYHÄN JA EPÄPYHÄN VÄLILLÄ, EIVÄT TEE TIETTÄVÄKSI, MIKÄ ON SAASTAISTA, MIKÄ PUHDASTA... NIIN ETTÄ MINÄ TULEN HÄVÄISTYKSI HEIDÄN KESKELLÄNSÄ... SEN PROFEETAT.. ENNUSTELEVAT HEILLE VALHEITA SANOEN: 'NÄIN SANOO HERRA, HERRA', VAIKKA HERRA EI OLE PUHUNUT (HESEKIEL 22:25-28).

Tuloksena meillä on kokonainen sukupolvi hengellisiä lapsia, jotka eivät osaa edes tunnistaa pahaa, nähdessään sitä. Väärät profeetat ovat pettäneet heidät. He kutsuvat sitä hyväksi, kun vaaleanpunahiuksiset rokkarit sadomasokisteiksi pukeutuneina saapastelevat ja elehtivät seksuaalisesti saarnatuolissa, ja heille kerrotaan, että avioliiton ulkopuolinen seksi on hyvää, niin kauan kuin rakastat ja niin kauan kuin todella kunnioitat toista. Saarnaajista ja opettajista on tullut kansakunnan suurimpia synnin puolustajia. http://www.tscpulpitseries.org/finnish/ts880118.htm (voit katsella lisää tältä sivulta)

24.01.2007
UNI:
OLIN MUKANA SYNNYTYKSESSÄ. SYNNYTYKSESSÄ KÄYTETTÄVÄT VÄLINEET OLIVAT ALKUKANTAISIA JA LIKAISIA, JOUDUIN PUHDISTAMAAN NIITÄ JA JOKU SITTEN SANOI, ETTÄ KÄRKKÄISEN KARI ON TARKKA VÄLINEISTÄ.
SELITYS: SEURAKUNTATYÖSSÄ ON OLTAVA PUHTAAT MOTIIVIT JA PUHTAAT SYDÄMET. LIKAISILLA VÄLINEILLÄ EI TULE TEHDÄ HERRAN TYÖTÄ. MEIDÄN TULEE PUHDISTAUTUA JEESUKSEN VERELLÄ. ANTAA ANTEEKSI JA ELÄÄ ANTEEKSIANTAMISEN HENGESSÄ SEKÄ PYYTÄÄ ANTEEKSI KETÄ ON LOUKANNUT.




1 kommentti:

K.P.Kärkkäinen kirjoitti...

Tänä vuonna eli 2018 nämäkin unet ovat toteutumassa. Kun Jumala puhuu, hän toteuttaa ne, aikaa voi kulua, mutta mitä Jumala sanoo, se toteutuu.