Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Johdatus

Meille "sattui" yksi tilanne viime viikolla. Olimme tulossa kotiin juna-asemalta ja huomasimme erään naisihmisen kantavan painavia tavaroita. Kysyimme voisimmeko auttaa? Ensin hän sanoi, kyllä minä nämä jaksan kantaa, mutta sitten rupesi puhumaan: Olen tulossa lääkäriltä kun polvissa on ollut kipua ja tämä lääkäri oli todennut polvissa nivelrikkoa. (Edellinen lääkäri oli vain antanut kipulääkettä sen enempää tutkimatta.) Lääkäri oli antanut kortisoonipiikin polveen, no me sitten kysyimme: Vaimoni sanoi, että olemme uskovia ja kysyi saisimmeko rukoilla? Hän heti sanoi, kyllä saatte ja siinä sitten kadulla rukoilimme polvien parantumista ja samalla vaimoni vei keskustelun pidemmälle ja pyysi rukoilemaan pelastusrukouksen ääneen ja siinä keskellä katua nainen antoi elämänsä Jeesukselle. Heti sen jälkeen nainen sanoi: Taitaa kortisoonipiikki ruveta auttamaan kun kipu lähti. Emme sanoneet, että Jeesus paransi. Siinä keskustelu jatkui naisen tuodessa asioita sielunsa tuskasta ja menneisyyden taakoista. Kuljimme ja kannoimme naisen raskaat taakat ja rukoilimme ja autoimme häntä. Samalla saatiin viedä hänen tavaransa kotiovelle asti, hän oli siitä kiitollinen ja pyysi tulemaan kotiinsa jos tulee asioita. Hän sattui asumaan samassa talossa, mutta eri rapussa. Näin Jumala johtaa meitä pienissä asioissa ja tilanteissa.

2Tim. 4:2 saarnaa sanaa, astu esiin sopivalla ja sopimattomalla ajalla, nuhtele, varoita, kehoita, kaikella pitkämielisyydellä ja opetuksella.

Room. 10:13 Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."

Tänään 12.7.2013 mustikassa ollessamme Jumala puhui siitä, että yksi kerrallaan kerätään talteen, niin kuin nämä mustikatkin. Sillä nyt olivat mustikat harvassa eli melkein yksitellen niitä tuli kerätä, mutta astiat täyttyivät silti. Samoin uskoon tulee ihmisiä yksi kerrallaan - harvoin monta kerralla.

Jokainen sielu, joka pelastuu, on arvokas Jumalalle!

Aikaisemmin tai oikeastaan jo muutamia vuosia sitten vaimoni näki näyn, jossa Jumala puhui viljasta ja tähkäpäistä. Jokaisen uskovaisen tulisi kerätä talteen tähkäpäitä, korsi kerrallaan. Se on tulevan lopunajan herätyksen ilmapiiri. Jokainen uskova on työssä elopellolla ja kerää korren kerrallaan Jumalan aittaan. Siitä tulee suuri sato!

Jumalan äänen kuuleminen: Linkki tässä

Joh. 14:6
Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani. John. 14:6 Jesus saith unto him, I am the way, and the truth, and the life: no one cometh unto the Father, but by me.


Ei kommentteja: