Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

perjantai 14. joulukuuta 2012

Totuus Israelin oikeudesta omaan maahansa

Tärkeä tiedotus Israelin olemassa olon oikeudesta omaan maahansa.

Hyvä ja tärkeä video. Suomenkielinen tekstitys löytyy napista "cc".


Miksi Neljä EU-maata, "Tanska Irlanti, Portugal ja Suomi, eivät halunneet EU:n ulkoministerineuvoston lausuntoon tuomitsevaa mainintaa Hamasin johtajien puheista, vaan ainoastaan syytöksiä Israelin rakentamisesta pääkaupungissaan sekä Juudeassa ja Samariassa?"

"EU-MAAT osoittavat syyllisen mielensä aiheuttamaa ärtyisyyttä miettiessään rangaistuksia Israelille siitä, että sen ulkoministeri Avigdor Liberman uskalsi paljastaa niiden vastahakoisen tuomion Hamasin johtajien Khaled Mashaalin ja Ismail Haniyehin vertatihkuvista puheista Israelin tuhoamiseksi." " Onhan se tietenkin kauhea ja suuri häväistys tulla koko maailman silmissä osoitetuksi ”tekopyhäksi fariseukseksi”.
”Taas kerran Eurooppa on sulkenut silmänsä vaatimuksille Israelin tuhoamiseksi. Me olemme jo nähneet tämän 1930- ja 1940-luvulla, kun Eurooppa oli tietoinen keskitysleireistä ja päätti olla tekemättä mitään”, ulkoministeri Liberman totesi puheessaan puolueensa hanukka-juhlassa. Hän mainitsi puheessaan myös päätöksestä lyhentää Israelin kokoamilla vero- ym. saatavilla PA:n Israelin sähköyhtiölle kertyneitä yli miljardin NIS velkoja 4 kuukauden aikana.
Israelin TV-2:n raportin mukaan Libermanin puhe oli vastaus EU-maiden lausuntoon."(Lainaukset updaten sivulta, -Kirjoittaja-)

Miksi Israelin on tärkeää saada puolustaa omaa maata?

Hatikva

Ei kommentteja: