Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kirkkauden salaisuuksia etsimässä

Mika Jantusen sekä toinen sivu
Kokouksia: 18.08.2013 Valkoinen sali, Helsinki -Lapsiperhetapahtuma klo 11.00 & Kansanjuhla klo 13.00.


Olimme mukana TV7:n kokouksissa, jossa puhui David Herzog: Kutsu Jumalan kirkkauteen. Väkevät kokoukset, jossa tapahtui ihmeitä. Tuotteita tilattavissa tässä osoitteessa

Luemme uutuuskirjaa: Kirkkauden salaisuudet paljastetaan - uusi ihmeiden ja merkkien aalto, David Herzog
Jumala tekee uutta myös meidän elämässä. On aika rukoilla mitä tästä eteenpäin.

Olimme kaksi viikkoa maalla lomailemassa ja rukoilimme sekä pohdimme tulevaisuutta. Emme vielä täysin tiedä jatkosta, mutta rukoilemme asiaa.
Fil. 2:13 sillä Jumala on se, joka teissä vaikuttaa sekä tahtomisen että tekemisen, että hänen hyvä tahtonsa tapahtuisi.

5Moos. 4:7 Sillä onko toista suurta kansaa, jonka jumalat ovat sitä niin lähellä, kuin Herra, meidän Jumalamme, on lähellä meitä, niin usein kuin me häntä rukoilemme?

2Tess. 1:11 Sitä varten me aina rukoilemmekin teidän puolestanne, että meidän Jumalamme katsoisi teidät kutsumisensa arvoisiksi ja voimallisesti saattaisi täydelliseksi kaiken teidän halunne hyvään ja teidän uskonne teot, 12 että meidän Herramme Jeesuksen nimi teissä kirkastuisi ja te hänessä, meidän Jumalamme ja Herran Jeesuksen Kristuksen armon mukaan.


Sateenkaari ilmestyi tänä aamuna aivan kuin sinettinä uuden alkamisesta:

1Moos. 9:13,16
13 minä panen kaareni pilviin, ja se on oleva liiton merkkinä minun ja maan välillä.
16 Niin kaari on oleva pilvissä, ja minä katselen sitä muistaakseni iankaikkista liittoa Jumalan ja kaikkien elävien olentojen, kaiken lihan välillä, joka maan päällä on."


Fil. 4:19 Mutta minun Jumalani on rikkautensa mukaisesti täyttävä kaikki teidän tarpeenne kirkkaudessa, Kristuksessa Jeesuksessa.
2Kor. 9:8 Ja Jumala on voimallinen antamaan teille ylenpalttisesti kaikkea armoa, että teillä kaikessa aina olisi kaikkea riittävästi, voidaksenne ylenpalttisesti tehdä kaikkinaista hyvää;
Luuk. 9:26 Sillä joka häpeää minua ja minun sanojani, sitä Ihmisen Poika on häpeävä, kun hän tulee omassa ja Isänsä ja pyhäin enkelien kirkkaudessa.
Matt. 16:27 Sillä Ihmisen Poika on tuleva Isänsä kirkkaudessa enkeliensä kanssa, ja silloin hän maksaa kullekin hänen tekojensa mukaan.


Mark.11:22-24
22 Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Pitäkää usko Jumalaan.
23 Totisesti minä sanon teille: jos joku sanoisi tälle vuorelle: 'Kohoa ja heittäydy mereen', eikä epäilisi sydämessään, vaan uskoisi sen tapahtuvan, minkä hän sanoo, niin se hänelle tapahtuisi.
24 Sentähden minä sanon teille: kaikki, mitä te rukoilette ja anotte, uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva.


Suosittelen seuraavaa linkkiä:
Isän matkassa
Tässä blogissani kerron, miten matkani Isäni kanssa etenee...



Marko Selkomaan puhe Porissa 17.8.2013

Ei kommentteja: